Wat is Mattisson - Algen mix - Dulse, Nori, Ulva
In deze samenstelling zitten verschillende soorten algen die van nature een zoute smaak hebben. De vlokken zijn afkomstig uit Frankrijk en zijn gemaakt van Dulse, Nori en Ulva algen. Dulse algen zitten boordevol eiwitten en ijzers, waarmee de hersenen gestimuleerd kunnen worden. Nori algen zijn vooral bekend van sushi. Dit is namelijk het omhulsel waar de rijst in gerold wordt en is vaak te koop in de vorm van een soort vierkante vellen papier. De Ulva alg wordt ook wel het sla van de zee genoemd en bevat veel proteïnen, vitaminen en mineralen. Het eten van algen en zeewier kan helpen bij het verbranden van vet en een opgeblazen gevoel wegnemen.
Inhoud: 60 gram verpakking
Gebruik: Door de zoute smaak kun je de algenmix gewoon zo consumeren. Wanneer je het toch liever combineerd kun je dit het beste met pasta, rijst en salades doen.
Bewaren: Koel, droog en afgesloten bewaren.
Ingrediënten: Gedehydrateerde Dulse algen (33,3%), gedehydrateerde Nori algen (33,3%), gedehydrateerde Ulva algen (33,3%).
Allergenen: Geheel hulpstof - en allergeenvrij. Non GMO.
Land van herkomst: NL
Fabrikant / leverancier:
Mattisson Healthcare B.V.
Veldzigt 63
3454 PW De Meern
How2behealthy heeft veel vertrouwen in de producten die we aanbieden. We hebben getracht zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermelden. Echter zijn wij geen medisch specialisten en doen daarom geen uitspraken over de werkzaamheid, diagnose, voorkoming, preventie, behandeling of genezing door onze producten.