Wat is Keltisch Zeezout ?
Mattisson Absolute Celtic Sea Salt is afkomstig uit de Guerande, een streek in Bretagne. Mattisson Absolute Celtic Sea Salt is ongewassen en ongeraffineerd. Mattisson Celtic Sea Salt Coarse is gewonnen uit de onderste laag en het meeste in contact geweest met het klei en heeft daardoor een laag NaCl-gehalte, een zachte smaak en een wat grijzige kleur en grove structuur. Mattisson Celtic Sea Salt Coarse is uitermate geschikt om tijdens de bereiding van voedingsmiddelen te gebruiken.
Bereiding:
Keltisch Zeezout is uitermate geschikt om tijdens de bereiding van voedingsmiddelen te gebruiken.
Inhoud: 1000 gram verpakking.
Ingrediënten: 100% Natuurlijk Keltisch Zeezout.
Voedingswaarde |
Per 100 gram |
Chloride |
56g |
Zout |
35g |
Sulfaat |
1,6g |
Ijzer |
0,8g |
Zink |
0,6g |
Magnesium |
0,5g |
Calcium |
0,3g |
Kalium/Potassium |
0,2g |
Jodium |
53 microgram |
Bewaren: Droog en gesloten bewaren.
Allergenen: Allergenen vrij.
Biologische certificering: Nee.
Verpakking: Plastic verpakking.
Vrij van: Geur, kleur en smaakstoffen,suiker, zuivel, maïs, gist, soja, conserveringsmiddelen en vulmiddelen.
Waarschuwing: Raadpleeg een deskundige voor het gebruik van Keltisch zeezout in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Keltisch zeezout is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.
Land van afkomst: Frankrijk.
Fabrikant:
Mattisson Healthcare B.V.
Veldzigt 63
3454 PW De Meern