Wat is kokosbloesem suiker ?
De nectar van de tropische kokosbloesem wordt door tappers hoog in de boom geoogst. Als de tappers genoeg hebben verzameld, wordt de zuivere nectar in een ketel heel langzaam ingekookt tot een ongeraffineerde suiker
Kokosbloesemsuiker, of Gula Java, is een natuurlijke zoetstof uit de nectar van kokosbloesems. De biologische kokosbloesems worden geoogst en verwerkt in Indonesië en de Filipijnen.
Het kokosnectarsap is zoet en aromatisch. Het zoete sap wordt langdurig boven een houtvuur omgevormd tot een heerlijke, ongeraffineerde suiker. De harde blokken worden verpulverd tot zachte en korrelige palmsuiker met een lage glycemische index.
Inhoud: 450 gram verpakking.
Bereiding:
Geeft een heerlijke zoete smaak aan smoothies, yoghurt, tussendoortjes, dranken, ijs en andere (na)gerechten. Combineert goed met andere Superfoods.
Bewaren: Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.
Ingrediënten: 100% Kokosbloesem suiker
Voedingswaarde |
Per 100 gram |
Energiewaarde |
1597KJ / 376Kcal |
Vet
waarvan verzadigd |
0,1 g
0,1 g |
Koolhydraten
waarvan suikers |
92 g
87 g |
Vezels |
1,3 g |
Eiwitten |
1,2 g |
Zout |
0.5 g |
Allergenen: Geheel hulpstof - en allergeenvrij. Non GMO. Verpakt in een ruimte waar ook noten verwerkt worden.
Land van herkomst: EU
Verpakking: Makkelijk sluitbaar bakje.
Vrij van: Geur, kleur en smaakstoffen,suiker, zuivel, maïs, gist, soja, conserveringsmiddelen en vulmiddelen.
Bijwerkingen: Kokosbloesem suiker heeft voor zover bekend in de aangegeven dosering geen bijwerkingen.
Waarschuwing: Raadpleeg een deskundige voor het gebruik van Kokosbloesem suiker in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Kokosbloesem suiker is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.
Voedingswaarden, smaak, geur en kleur bij natuurproducten zijn afhankelijk van weersomstandigheden en kunnen per batch en oogst iets varieren
Fabrikant:
Mattisson Healthcare B.V.
Veldzigt 63
3454 PW De Meern